Източник и кадър: БТВВ авиацията безопасността е на първо място. За

...
Източник и кадър: БТВВ авиацията безопасността е на първо място. За
Коментари Харесай

Експерт: Самолетът, кацнал аварийно в София, е...

Източник и кадър: БТВ

В авиацията сигурността е преди всичко. За момента не е ясно каква е повода за тези съдбовни произшествия с Боинг 737 Макс. Никога не би трябвало да допускаме какво се е случило, а да изчакаме финалните резултати. В момента има единствено догадки и догатки.

Това сподели генералният шеф на РВД - Георги Пеев в утринния блок на Би Ти Ви.

Без съществени техники няма по какъв начин да се оправим с това интензивно придвижване сега. Аз съм от тези, които с лека носталгия, следи това, което се случва. Самолетът, който излетя, трябваше да кацне в Холандия. Решението да кацне в София беше, тъй като му оставаше толкоз гориво, че София беше най-безопасното място. Самолетът към момента е на Летище София. Пълна възбрана няма за полети с подобен аероплан, той може да излети от София без пасажери, разяснява Пеев.

Авиацията е безвредна, тъй като е консервативна. Бъдете спокойни и летете, въздушният превоз е най-безопасният, сподели още Георги Пеев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР